HTML

Helló Élet...

Friss topikok

  • Otacon: A történet nem is a körülöttem lévő emberek mivoltját, értékes avagy nem feszegeti. Inkább a monit... (2013.02.05. 00:30) Csak egy fotó...

Címkék

Morgó meg a trú sztori.

Otacon 2012.09.26. 23:46

 Morgó meg a trú sztori.jpeg ... a hivatalos iromány olvasása közben hirtelen felnevet- Hát ez hülye!- tovább bújja a levelet, néha- néha felkacag, és morog- 800 ezert 8 nap alatt, amiből mára maradt három, mert eddig nem volt időm kibontani ezt a... annyit melóztam.
 A boríték mellé dobja a levelet, amin akaratlanul is megakad a szemem. Aszongya' hogy, feladó valami Lusta Vagyok Rendes Munkát Végezni Géza egy bizonyos a Gatyádat is Leperelem Rólad nevű behajtó cégtől Budapest stb- stb.
Közben hallom, hogy megállt az egyik gépem. Megyek megnézem, rutin ellenőrzés, minden klappol, csak a leeső daraboz nem érzékelte a masina. Egy sima újraindítás- autó és megy tovább a móka.
Visszatérek az íróasztalhoz, Ő már mérgében a második cigarettára gyújt röpke percek leforgása alatt, és a sportújságot lapozza. Közben tovább zsörtölődik- Ez nem normális, halálra ítéli az akasztott embert! Nem vagyok jó kockásból, de tizedikén kapok 70 ezret, mert valaki von már valamennyit, valamilyen célra a jövedelmemből. Hmm... akkor hogy hozza ezt össze három nap alatt?
Nem szólok, hiszen jól tudom, magával beszéli meg a dolgokat.
Lapoz egyet holott, az előző oldalba bele sem nézett, majd tovább folytatja. - Jöjjön, vigye az amúgy is képcsöves tévémet, kétezer forint. A három lyukas nadrágom hajléktalan szállón értékesítve, kimosott állapotban megér egy doboz cigit. Az élmény, hogy megrökönyödve áll Behajtó Géza az ajtómban, mert nem tud elvinni semmit, és én képen röhögöm felbecsülhetetlen.- elnyomja a cigit, a sportot a hivatalos levélre dobja és a mosdó irányába indul.
 Mosolygok, még humoránál van az öreg. Cigi után nyúlok, és készítek egy kv- t.
Mikor felemelem a cukortartót, alatta az újság címlapjára esik a tekintetem: Gy. Ferenc éhségsztrájkos sátoros bulit tart a Kossuth téren 35 ezer forintos ingben... nyilván értünk. Végül is nyakunkon az Október feszt vagy mi?! A rádióban eközben megszólal az Anima Sound System - től a Csinálj gyermeket című szám.
 Nevetek és közben elkezdem felbontani a N.A.V. ( Apeh ) nekem címzett, nyolc napod van és itt a vég levelét...

Otacon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bemutatkozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr344805321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása