HTML

Helló Élet...

Friss topikok

  • Otacon: A történet nem is a körülöttem lévő emberek mivoltját, értékes avagy nem feszegeti. Inkább a monit... (2013.02.05. 00:30) Csak egy fotó...

Címkék

Never Ending Story- Nehéz nap...

Otacon 2013.03.22. 21:33

 nehéz nap.jpgA púder, és a szemfesték elérték a kívánt hatást. Kémlelte magát a tükörben, és már nem látszott szemein annyira, hogy vörösre sírta őket a délután folyamán. Hosszú nap volt mögötte, és minden perc egy órának tűnt. Már nem volt sok vissza a munkaidőből, de az is valószínűleg nyomasztó és végeláthatatlan lesz, mert sehol egy utazó- fogyasztó vendég. Végigmérte magát a tükörben újra, csinos lány volt, és ezzel tisztában volt, de akkor miért? Miért? Miért? Tette fel magának a kérdést újra és újra, torkát megint a sírás kapargatta. Túl sokat szöszmötölt a sminkeléssel, nem fogja elrondítani amiatt a rohadék miatt, nem ér annyit. Csak nem értette, hogy miért csalta meg, annyi sok szép évet töltöttek együtt, és már a gyerekvállalás is szóba került, annak ellenére, hogy ő maga, még csak alig töltötte a huszonötöt. Hogy elterelje keserű gondolatait, úgy döntött, hogy feltölti a polcokat, és a sörhűtőket, amihez egész nap nem volt kedve, legalább az idő is gyorsan halad. Közben eszébe jutott Josh. Szegény, mindig körbeudvarolja, és ő még egy kávéra sem ment el vele soha. Minden nap ír neki, kérdi, hogy hogy van, és elmeséli hogy éppen neki, hogy telnek hétköznapjai. Lelkiismeret furdalása volt, hiszen néha még csak válaszra sem méltatta őt. Persze ez nem zavarta a fiút, annál elszántabban írta kedves sorait.
  Sajnos jó szokásához híven, rutinosan végezte feladatát és elég hamar végzett. Visszament a pult mögé, és készített magának egy kávét, és mivel egy vendége sem volt, úgy döntött, hogy a személyzeti hátsó bejáratnál elszív egy cigarettát is. Kiállt az ajtóba, és szétnézett. Az utak kihaltak voltak, és a feje felett elvonuló felhők az eső előhírnökeként szürkére festették a környéket, a szél is felerősödött. Az időjárás is ellene volt, mintha csak háborgó lelkét szerette volna bemutatni neki. Elégtételt akart, bosszút akart állni azon a rohadékon. A bánatot pillanatok alatt váltotta fel a harag. Hirtelen ötlettől vezérelve, elhatározta, hogy az első jóképű srác aki belép a boltba, azzal kikezd, és ha hajlik a dologra, akkor hátraviszi az öltözőbe, az sem érdekli, hogyha közben a kasszából elviszik a bevételt. Nőnek akarta magát érezni, be akarta magának bizonyítani, hogy jó annyira, sőt jobb mint az a cafka. Nagyot nyelt mert a feltörő harag újra sírásra késztette. A cigaretta végét beledobta az üres kávés pohárba, és visszament az üzletbe. A sors úgy tűnt, fogadni akart vele, hogy valóban hátravisz e valakit az öltözőbe, mert egymást követően két autó hajtott be a benzinkútra. Az első egy ütött- kopott Audi volt helyenként hiányzott róla a festék, beállt a legtávolabbi hatos kútra, a második egy régi sportosra alakított Opel Kadet C Sedan elgurult a bolt mellett a hátsó parkolóba.
 A lány ránézett a biztonsági kamerára, a kútnál álló autó tulajdonosa a kesztyűtartóban matatott, valószínűleg a tárcáját kereste. A kamera nem volt tökéletes, és baseballsapka is takarta a férfi arcát, így nem sokat látott belőle. A hátul parkoló autó üvegét fólia takarta, így nem láthatott az utastérbe, de néhány percre rá kiszállt a sofőr. Felült a kocsi motorházának tetejére, és cigarettára gyújtott. Helyesnek tűnik, gondolta, szőkésbarna hosszú haja volt, copfban összefogva, hosszú talán térd középig érő szövetkabátot viselt színben hozzáillő nadrággal és cipővel. Mivel a másik kocsiban ülő még mindig a járműben volt, ezért gyorsan kiszalad a hátsó ajtóhoz, hogy jobban szemügyre vegye a srácot. Óvatosan kinyitotta az ajtót, végigmérte a fiút, és innen is valóban helyesnek találta. A férfi arca mintha bánatról árulkodott volna, és mozdulatai megtörtek fáradtak voltak de nem tudta eldöntetni, lehet hogy csak a rossz időjárás okozta szél és a lassan lenyugvó nap gyenge sugarai játszottak érzékeivel. Úgy döntött, lesz ami lesz, ez a srác a befutó. Visszament, és a tükör előtt újra megnézte magát. Összefogta hosszú szőke haját, és hagyta hogy néhány tincs kacéran az arcába hulljon. Blúzán kigombolt két gombot, és a melltartó alatt megigazította telt idomait, feltett még egy kis szájfény, és a tükörbe mosolygott, csinos volt.
 Elégedetten a pultra támaszkodott, és  türelmetlenül várt.
A monitorra nézet, és látta, hogy a férfi elnyomja a cigarettát a hamutartóba, majd a bolt felé indul... 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bemutatkozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr325163175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása